Deuren

AL MEER DAN EEN EEUW VERTROUWDE KWALITEIT

nederlandsfotomuseum-cornelisbruynzeelsr.jpg

Cornelis Bruynzeel sr.

Bruynzeel bestaat al meer dan 100 jaar. Oorspronkelijk ontstaan uit een timmermansbedrijf dat werd opgericht door Cornelis Bruynzeel. In 1897 kwamen beide zonen van Cornelis Bruynzeel in de zaak en hiermee veranderde de naam in C. Bruynzeel & Zonen.

 
 

Bruynzeel Deuren

Het bedrijf is begonnen met de productie van houten vloerdelen en schaverijproducten. Na een brand in 1919 werd de fabriek herbouwd en werd tevens een nieuwe ‘Hollandsche Deurenfabriek C. Bruynzeel en Zonen’ geopend, tegelijk met een speciale vloerenfabriek.

nederlandsfotomuseum-deuren.jpg

 
 

nederlandsfotomuseum-bruynzeelwoonkamer.jpg

Bruynzeel Wonen

Na 1937 werden ook andere productgroepen toegevoegd als kasten, keukens en potloden. Door een aantal bekende ontwerpers, waaronder Piet Zwart, producten te laten ontwerpen, liep Bruynzeel ook in design voorop.

 
 

Opsplitsing

Door de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog ontstond veel vraag naar de producten van Bruynzeel. In 1965 was het bedrijf uitgegroeid tot 28 fabrieken in 14 landen. Tijdens de recessie in 1982 is het bedrijf opgesplitst en zijn de diverse Bruynzeel bedrijven autonoom verder gegaan.

nederlandsfotomuseum-bruynzeelvrachtwagen.jpg

 
 

nederlandsfotomuseum-parket.jpg

Vertrouwde kwaliteit

Tot op de dag van vandaag produceren alle Bruynzeel bedrijven kwalitatieve producten. Want ondanks alle veranderingen die het bedrijf heeft doorgemaakt, is kwaliteit onlosmakelijk verbonden met het ontwerpen en vervaardigen van de producten.

 

Bruynzeel biedt betrouwbare woonoplossingen die volledig in dienst staan van uw woongenot. Zowel in vorm als in functie. Zo kunt u er met Bruynzeel altijd op vertrouwen dat u uw woonwensen kunt verwezenlijken. Dat is het vertrouwde gevoel van Bruynzeel.

 
 
Klantenservice
  • Over Bruynzeel
  • Klantenservice
  • Kwaliteit en garantie
  • Extra services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur ut urna sapien, elementum molestie dolor. In elit neque, malesuada eget fringilla id, vestibulum lobortis nisi.