Deuren

KWALITEIT

Kwaliteit van Bruynzeel deuren
Al jarenlang vertrouwen afnemers op de kwaliteit van Bruynzeel deuren. Kwaliteit is sinds de oprichting van het bedrijf in 1868 nauw verbonden met de productie van deuren. Dit begint reeds tijdens het ontwerpen van onze deuren en in nauwe samenwerking met onze leveranciers zodat we er zeker van zijn dat de deur voldoet aan alle technische eisen en onze kwaliteitsstandaard. Maar ook gedurende productie wordt de kwalitieit nauwkeurig getest. Zo kunnen onze afnemers er zeker van zijn dat de uitspraak: ''Als het van Bruynzeel is, dan is het goed" ook echt zijn waarde blijft behouden.                                

 

CE markering
Alle Bruynzeel buitendeuren zijn voorzien van een CE-markering.

Hier kunt u de CE-conformiteitverklaring en de bijbehorende productinformatie downloaden.  


Deuren van Bruynzeel

Kwaliteit staat bij Bruynzeel sinds de oprichting van het bedrijf hoog in het vaandel. Onze deuren worden met uiterste zorg geproduceerd zodat wij onze klanten de kwaliteit kunnen leveren die zij verwachten. Door onze voorraad binnendeuren nu ook onder KOMO certificering te brengen wordt de kwaliteit van Bruynzeel nog eens extra onderstreept.


Waarom KOMO

KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit en is hét keurmerk voor de gehele professionele bouwketen. Het voordeel voor onze afnemers is zekerheid dat de deuren ruimschoots voldoen aan de eisen die er volgens bouwbesluit worden gesteld aan deuren. Onze deuren hebben alle testen probleemloos doorstaan, hiermee kunnen onze afnemers erop vertrouwen dat de deuren altijd in perfecte staat blijven ongeacht de omstandigheden. Tenslotte kunnen de Bruynzeel voorraad binnendeuren ook gebruikt worden in natte ruimtes als de badkamer, zonder dat deze krom trekken of een ander gebrek gaan vertonen. Naast de binnendeuren die nu KOMO certificaat hebben, zijn ook de Bruynzeel balkondeuren gecertificeerd.

Download hier het KOMO certificaat.

Logos_Kwaliteit_1.jpg

 
Klantenservice
  • Over Bruynzeel
  • Klantenservice
  • Kwaliteit en garantie
  • Extra services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur ut urna sapien, elementum molestie dolor. In elit neque, malesuada eget fringilla id, vestibulum lobortis nisi.