Deuren

 

Het thuiskomgevoel


Uit je auto of van je fiets pak je de deurknop vast en steek je de sleutel in het sleutelgat om er een draaiende beweging aan te geven. Na het openen van de deur wordt je begroet door je geliefde, kinderen of huisdier en stap je de woonkamer binnen om met je jas nog aan op de bank te ploffen: je bent weer thuis!

Persoonlijke smaak

Een drukke dag, stressvolle vergadering of vervelende persoonlijke situatie, het valt thuis allemaal van je af. Het is je meest vertrouwde omgeving en naar persoonlijke smaak ingericht. Die smaak kan zitten in kleuren, foto’s, meubels, boeken, planten, souvenirs van een verre reis of een accessoire in je badkamer. Het is de plek waar je mooie momenten deelt met familieleden en vrienden.

 

Bruynzeel comfort

 

 

 
 
 
 

Boek-Bruynzeel-Deuren-2013__9_juli_HR.jpg

Functioneel en mooi

Elke ruimte in huis heeft zijn eigen functie, maar thuis worden praktische eigenschappen gecombineerd met esthetische waarden. Een vloerkleed in je woonkamer is fijn om blootvoets op te lopen maar matcht ook met de houten ondergrond. Een kamer en suite is praktisch omdat je er kan werken of studeren, maar biedt daarnaast een plekje om je sfeervol terug te trekken met een goed boek. Licht is een sfeermaker bij uitstek Binnendeuren met ramen geven meer helder daglicht in de ruimte waardoor alles in je woonkamer de aandacht krijgt die het verdient.

 

Verlangen naar thuis

Niets is fijner dan thuiskomen wanneer je huis je thuis is. Je kunt ernaar verlangen na een lange rit in de file of zelfs tijdens een vakantie. Hoe leuk je het ook hebt ergens, uiteindelijk is het altijd fijn om weer thuis te komen. 'Home is where the heart is'. En zo is het.