Deuren

Een Bruynzeel deur is puur vakmanschap

Deuren productie Bruynzeel

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“ER KOMT VEEL BIJ KIJKEN OM EEN
BRUYNZEEL DEUR TE MAKEN.”

 Eugene Harmsen,
Technisch medewerker Bruynzeel 

                         

 

                                   

                                               

 

 

 Technisch_medewerker_Bruynzeel.png

 

“In een deur zit meer handwerk dan de meeste mensen denken, aldus Eugène, die de Bruynzeel deuren prepareert voor showrooms. “Gelukkig maar, want het werken met mijn handen vind ik echt lekker.”

 

Het is inderdaad zo dat een deur veel vakmanschap vraagt voordat deze bij de klant wordt geplaatst. Het proces van zagen, schuren, frezen en het afronden van de deur met slotgaten en beglazing is arbeidsintensief waarbij handwerk en vakmanschap hand in hand gaan met machinale bewerkingen. Voordat een deur in de showroom komt, wordt deze nog eerst geschuurd, geplamuurd, gelakt en voorzien van het gewenste glas. Klassieke deuren met meer profielen zijn nog arbeidsintensiever.

 

“Hoe klassieker de deur, hoe meer werk. Alle oneffenheden worden met de hand weggehaald totdat de deur super glad is” aldus Eugene. De deur wordt daarna met de hand op kleur gespoten en schoongemaakt.

 

“Mijn motto is dat je als vakman zo kritisch moet zijn als de klant. Daarom moet elke deur 110% zijn. Een mooie deur is een visitekaartje voor de klant dus die moet op zijn wenken bediend worden”.

 

En daar hebben wij als Bruynzeel niets aan toe te voegen.