Deuren

Kwaliteitsdeuren van Bruynzeel

Deuren van Bruynzeel hebben een flinke geschiedenis en dat werkt door tot in de productie van vandaag de dag. Maar hoe gaat het hele productieproces van een deur precies in zijn werk? We vertellen graag meer over onze deuren: van ontwerp tot in huis.

 

vakmanschap Bruynzeel

 

Het ontwerp van een Bruynzeel deur

 

Het karakter van Bruynzeel

Al 120 jaar ontwerpt en produceert Bruynzeel deuren in Nederland. Met oog op zowel kwaliteit als design streeft Bruynzeel ernaar om u elke dag van de beste deuren te voorzien, welke lang mee zullen gaan en waarvan het esthetische design tijdloos en smaakvol zal zijn. Jarenlange ervaring heeft geleidt tot een uitgebreid assortiment deuren en deurbeslag en veel opgedane kennis op het gebied van durabiliteit. Met deze kennis en ervaring ontwerpen wij anno nu deuren die geïnspireerd zijn op zowel de authentieke en klassieke stijl als op de landelijke en moderne woonstijl. Alle ontwerpen staan garant voor een eigen karakter en een zeer lange levensduur zonder dat de deuren kromtrekken. Met een deur van Bruynzeel bent u ervan verzekerd dat de deur uw thuis complementeert en hier lang van zult genieten. Op zoek naar een authentiek model met de techniek van nu? Laat u verrassen door Bruynzeel, van ontwerp naar productie.

 

Bruynzeel deuren in de Nederlandse bouw

Gedurende de jaren 30 zijn er veel deuren van Bruynzeel geplaatst in de nieuwbouwwoningen van die tijd en veel van deze modellen zijn nog steeds populair. Naast de traditionele deuren, heeft Bruynzeel ook veel herkenbare ontwerpen en details ontwikkeld en vermarkt die niet weg te deken zijn uit Hollandse woningen. Zodoende is het bekende Facetprofiel door Bruynzeel in het leven geroepen en inmiddels is dit type profiel veel te zien door de gehele branche. Met vier verschillende profielen en 4 paneelsoorten heeft Bruynzeel een ongekend aantal mogelijkheden om een deur samen te stellen. Moderne deuren, klassieke deuren of landelijke deuren? Bij Bruynzeel weet u zeker dat u slaagt.

 

 

 

 
 

DE PRODUCTIE VAN EEN BRUYNZEEL DEUR

 

Een deur van Bruynzeel vraagt om de hoogste kwaliteitseisen in materialen en productie. De beste houtselecties worden tot deur verwerkt door vakmanschap en state of the art machines. Alle onderdelen zijn dusdanig samengesteld dat de deur niet kromtrekt en dat zowel tocht of water buiten wordt gehouden. Het hele proces – van zagen, schuren, frezen tot en met het aflakken ­– is precisiewerk, alles moet immers goed op elkaar aansluiten en weerstand bieden aan het dagelijkse gebruik. Dit geldt voor zowel de deuren die in grote hoeveelheden worden geproduceerd, alsmede voor het uitgebreide maatwerkprogramma. Een afwijkende maat, een hogere borstwering? Het kan met Bruynzeel doordat wij onze productiefaciliteiten flexibel hebben ingericht.

 

 

kwaliteitscontrole_Bruynzeel.jpg

 

 

KWALITEITSCONTROLE VAN EEN BRUYNZEEL DEUR

 

In elke fase van ons productieproces vindt een nauwkeurige kwaliteitscontrole plaats. Bij elk station waar een bewerking wordt uitgevoerd, wordt constant gemeten wat de machine doet. Afwijkingen worden geregistreerd en direct hersteld zodat de deuren altijd van topkwaliteit zijn. De leveringen staan onder voortdurende controle zodat onze deuren altijd voldoen aan de gewenste specificaties. Na de controle worden de deuren naar de dealers in het gehele land gebracht. Daar heeft u de keuze om een deur uit te zoeken, welke vervolgens door onze specialisten thuis wordt geplaatst. En zo is de cirkel weer rond.