Deuren

Openslaande deuren van Bruynzeel

Bruynzeel openslaande deuren

 

 

Openslaande deuren van Bruynzeel zijn mogelijk met twee deuren of met zijlichten, indien u meer ruimte heeft. De set bestaat uit één actieve deur en één passieve deur en bijbehorende aanslaglatten. Voor de passieve deur leveren wij een kantschuifsysteem waarmee u de deur vergrendelt. U hoeft alleen de maten door te geven en Bruynzeel regelt de rest!

 

Bruynzeel openslaande deuren

OPENSLAANDE DEUREN VAN BRUYNZEEL GEVEN UW WONING GRANDEUR

 

Openslaande binnendeuren geven uw woning grandeur. Het is een prachtig systeem om twee ruimtes van elkaar te scheiden en toch veel lichtinval te behouden. Denk bijvoorbeeld aan een mooie scheiding tussen uw keuken en woonkamer. De set met openslaande deuren is op vrijwel alle deuren en glassoorten in het Bruynzeel-programma toepasbaar én het biedt u de mogelijkheid om de openslaande deuren perfect te laten aansluiten bij de overige Bruynzeel deuren in uw woning: púúr comfort.

 
 
 
Klantenservice
  • Over Bruynzeel
  • Klantenservice
  • Kwaliteit en garantie
  • Extra services

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur ut urna sapien, elementum molestie dolor. In elit neque, malesuada eget fringilla id, vestibulum lobortis nisi.