Deuren

VEILIGE DEUREN VAN BRUYNZEEL

Een goede buitendeur is niet alleen een waardige entree tot je woning, maar zorgt ook voor een veilig gevoel. Met een keur aan materialen en afwerkingen vindt je bovendien altijd een passende buitendeur. De hoogwaardige materialen en uitstekende afwerking zorgen voor jarenlang woonplezier.

Bruynzeel deuren
 

VEILIGHEIDSBESLAG

Veiligheid staat bij Bruynzeel altijd voorop. Daarom kun je in onze buitendeuren een driepuntssluiting toepassen. Hiermee wordt met één beweging de deur op 3 punten vergrendeld. Het glas is dubbelzijdig gehard en extra veilig. Onze aanbevolen sloten hebben de SKG*** norm en het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Deze keurmerken mogen alleen worden gebruikt als de sloten extra zijn getest en blijkt dat ze daadwerkelijk inbraakwerend zijn. Drie sterren bij SKG is het hoogste niveau en betekent extra zwaar inbraakwerend en bij deuren met het Politiekeurmerk is het aantal geslaagde inbraken maar liefst 90% minder!

 

SIERLIJKE ROOSTERS

Een sierlijk rooster is een aanwinst voor je voordeur en geeft een extra gevoel van veiligheid. De roosters kunnen in een scharnierend raam gemonteerd worden. We hebben enkele roosterdeuren in ons assortiment en omdat je naast veiligheid ook op zoek bent naar een mooie deur, bieden we diverse opties.

 

Deurbeslag
Profielen en panelen
sierlijke roosters
veiligheidsbeslag
 

 

RIJKE PROFIELEN EN PANELEN

De massieve hardhouten voordeuren zijn, afhankelijk van je keuze, voorzien van robuuste maar ook sierlijke profielen en panelen die een duidelijke signatuur geven aan de deur.

 

VOLOP KEUZE IN DEURBESLAG

Bruynzeel heeft een uitgebreid assortiment deurbeslag waarmee je naar eigen inzicht een keuze kunt maken. Deurkrukken, deurknoppen en brievenbussen zijn in verschillende materialen en afwerkingen verkrijgbaar en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

 

TOCHTWERENDE SYSTEMEN

Alle naar binnendraaiende buitendeuren kunnen optioneel worden voorzien van een tochtprofiel. Door te kiezen voor een tochtwerend systeem houdt je de wind buiten en daarmee geef je de voordeur nog een extra functie. Bekijk ook gerust ons assortiment buitendeuren eens op je gemak.

 

tochtwerende systemen
 
Bruynzeel deuren